Episode 35 - Karin Haugaard
Play • 54 min
HVAD HVIS DEN UNGE IKKE VIL IND I DE VOKSNES ROTTERÆS?

Karin arbejder som vejleder - også kendt som terapeut, men hun foretrækker selv ordet vejleder. Hun er netop nu meget optaget af De Unge - og har derfor formet en UngeGruppe. Kendetegnet for gruppen er, at de alle har fået en diagnose og så er de også alle "lidt forkerte" - nogle er ved at droppe ud, og andre er droppet ud af Gymnasiet! - og det går jo ikke. Eller gør det?
For hvad hvis den Unge netop ved bedre? Hvem siger, det er Lykken at gennemføre? "Vi må alle have noget at falde tilbage på!" - men hvorfor falde tilbage, når man kan falde fremad?
Karin er fascineret af de Unge, som selv skaber deres egen uddannelse. Deres iværksættende ånd, som gør de "shopper" lidt mellem uddannelse og kurser. 1,5 års gymnasial blandet med et kursus i x, og en workshop i noget trejde, og vupti har man redskaberne til, at den iværksætterdrøm i maven kan realiseres!

Hør med her, da jeg havde en interessant snak med en voksen, som selv er mor til voksne børn og i dag arbejder aktivt for at give andre anerkendelse til at hvile i sin intuition.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu