Rejsen
Rejsen
Sep 29, 2021
Adam Holm fra Blonde Inc.: “Jeg ligger tit derhjemme og græder, selvom vi lige har lavet en fed kampagne”
Play • 1 hr 37 min
For fem år siden startede et par 20-årige drenge et produktionsselskab. I dag har har Blonde Inc. (dengang Blonde Media) mere end 30 ansatte, et uddannelsesforløb for unge og en kundeliste, der inkluderer navne som Coca Cola, Sony Music, Puma og mange flere brands, kunstnere og virksomheder.

For at følge med succesen er Blonde Inc. netop flyttet ind i store, nye lokaler, og det er her, samtalen finder sted. På sofaen ved siden af vært Danijel ‘Drux’ Deletic sidder medstifter Adam Holm, der fortæller om eventyret, røverhistorierne og om alt det hårde arbejde, der ligger bag det unge produktionsselskabs succes. Men også om bagsiden af medaljen og de konsekvenser, succesen har haft for Adam Holm selv.

“Selvom Instagram viser det bedste billede altid, så er det ikke sådan. Jeg ligger tit og græder, selvom vi lige har lavet en fed kampagne for Adidas eller B&O, og jeg kan ikke komme ud af sengen, selvom jeg ved, at jeg skal 20 ting i denne her uge, som jeg altid har drømt om,” fortæller Adam Holm, der driver virksomheden sammen med Daniel Manicus og Phillip Jacques.

Han forstår først nu, at det handler om at nyde de mål, man når, frem for hele tiden at sætte nye. For at forstå hvilke målsætninger, der har ført til produktionsselskabets succes, skal vi et hop tilbage i tiden. Klip til, da Adam Holm som 15-årig startede som selvstændig fotograf i nattelivet.

Allerede dengang vidste han, at han ville arbejde i produktionsbranchen, men han oplevede, at han ikke blevet taget seriøst af de etablerede selskaber og vidste, at han selv måtte arbejde hårdt for at nå sine mål:

“Jeg søgte rigtig mange jobs på alle produktionsselskaber og alle reklamebureauer, lige inden vi startede Blonde. De spurgte mig allesammen, om jeg ville lave kaffe gratis. Og så tænkte jeg, nå okay, jeg har jo været med som assistent gratis på en masse produktioner med mange af de her fotografer og produktionsselskaber. Jeg kunne godt fornemme, at vi kunne gøre det bedre i forhold til at ramme vores generation og det, som vi syntes var fedt.”

Han griner af, at produktionsselskaberne og reklamebureauerne, der ikke ville ansætte ham “nu i hvert fald har fået en konkurrent, der tager mange af deres kunder”. Blonde Inc. lever i dag op til deres eget slogan – “af den nye generation for den nye generation” – ved at uddanne andre unge gennem deres uddannelsesforløb Blonde Programme, der rekrutterer baseret på deres karakter – ikke den fra skolen – og som skal hjælpe andre unge til at nå deres mål. Men også nyde rejsen undervejs.
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu