Rejsen
Rejsen
Dec 1, 2020
med Anemone og Silje fra webserien 'Centrum': “Hvis det hele stoppede i morgen, så kan vi jo bare gå tilbage til at være unge”
Play • 1 hr 31 min
"Hej, det er Jonas. Jeg har sådan et projekt, jeg godt kunne tænke mig at du var med i. Vi mødes på tirsdag, har det sjovt, og så ser vi hvordan det går". Nogenlunde sådan lød det over telefonen, da filminstruktør Jonas Risvig kontaktede Anemone og Silje for at spørge dem, om de havde lyst til at være med i en ny webserie, der skulle udgives på Youtube, da Coronakrisen var på sit højeste i foråret. Det ville de gerne, og hvad der skulle have været en soloforestilling med beskedne forventninger, blev til en kæmpe succes med tusinder af trofaste seere, når et nyt afsnit af 'Centrum' rullede ud over Youtube. Nu er den succesfulde webserie så tilbage på skærmen i form af en julekalender, der havde premiere i går.

I dette afsnit af 'Rejsen' gæster de to skuespillere Silje Havmøller Schmidt og Anemone Camphausen, der spiller Luna og Agnes i serien, Danijel 'Drux' i studiet for at tale om at blive kastet ud på dybt vand, og om følelserne med at have haft det bedste 2020, mens resten af landet og verden har haft det hårdt.

Playliste:
Artigeardit - HVA SKAL JEG SIGE
Amina ft. Gilli - Winter Season
Giggs ft. Dave - Straight Murder
ELOQ ft. Cy - Rooftop
Skinz ft. Luna - Fuck dig
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu