Rejsen
Rejsen
Jul 9, 2020
med Pernille Blume “Jeg vidste jeg ville vinde, da jeg kunne se, at mine modstandere var ved at spænde mentale ben for sig selv”
Play • 1 hr 45 min
Da Pernille Blume gjorde sig klar til at hoppe i det olympiske svømmebassin i Rio inden finalen i 50 meter fri, forstod hun, at hun allerede havde så godt som vundet. Tidligere samme dag var hun klar til at kaste håndklædet i ringen. Hun kunne ikke spise, nerverne sad uden på tøjet og håbet om en OL medalje syntes langt væk. Men så fik hun et råd af sin træner. Et råd der var så simpelt, at Pernille indså at hun havde været tæt på at spænde ben for sine egne chancer for at vinde medaljen. Resten er historie. OL guldet kom til Danmark og Pernille.

Nu er hun gæst hos Danijel 'Drux' Deletic i podcasten 'Rejsen', hvor Pernille deler ud af sin historie fra OL. Hun fortæller også om, hvad hun gjorde, da bassinerne lukkede under Coronakrisen og det aflyste OL i Tokyo, som hun skulle været til i august. Og så deler Pernille nogle sider af sig selv, du højst sandsynligt ikke kendte.

Trackliste:
The Weeknd - Wicked Games
Drake - Find Your Love
Beyoncé - Diva
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu