TechIn
TechIn – IoT Connectivity
Aug 2, 2019 · 33 min
Play episode
IoT er kommet for at blive, og flere danske virksomheder begynder at adoptere teknologien for at optimere, effektivisere eller tilføje yderligere værdi til deres forretning. Enhver IoT-løsning understøttes af en forbindelse, som muliggør, at data bliver leveret, så det kan omdannes til reel værdi. I dette afsnit af TechIn går vi i dybden med mobilteknologi for at blive klogere på, hvordan man vælger den rette forbindelse og datasammensætning til sin IoT-løsning.

Med i studiet har vi inviteret Anders Mynster fra FORCE Technology, Kim Bejstrup fra Acubit og Christian Bering fra Autonomous Mobility, der med deres store viden og praktiske erfaringer kan gøre os klogere på mobilteknologi og dets samspil med IoT.

”Vi opdagede hurtigt, at der var mange forskellige teknologier til rådighed, og det var svært for os at finde ud af, hvilken teknologi der var den bedste til vores produkt. Vi forstod ret hurtigt, at der var plads til alle de forskellige teknologier, men at det handler om opgaven, der skal løses.”
- Kim Bejstrup
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu