#23: Vidste du det...? Podcastforskning med Kasper Lindquist
Play • 28 min
I denne episode af META: Anders trodser elementerne og indfinder sig på en cafe på Frederiksberg for at lytte til podcastforskeren Kasper Lindquist, og hans bud på, hvad forskellen er mellem podcasts produceret i DR, i forhold til de uafhængige podcastproducenter.

Kan forskellen koges ned til et spørgsmål om journalistisk frihed, eller handler det om ideologiske begrænsninger? Hvilke unikke egenskaber har podcastmediet og, hvordan ser fremtiden ud for podcast i Danmark?

Vil du snakke mere med Kasper, læse hans speciale eller høre mere om, hvilke podcastløsninger han kan hjælpe dig med? Så kan du finde ham på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kasper-lindquist-006610119/


Kaspers anbefaler desuden at man giver en af hans ynglingspodcast, SModcast, et lyt. Skabt af filmskaberen Kevin Smith, som gjorde sig selv til professionel podcaster, og dernæst bruger episoderne som inspiration til hans film, http://www.smodcast.com/.


///

VIDSTE DU AT.....

Du kan støtte vores arbejde med META på >> https://metapodcast.10er.dk

-----------------

Leder du efter podcastanbefalinger og flere branchenyheder skal du læse Søren Hugger Møllers nyhedsbrev "Podcasts & podcasting" >> www.spiri.dk

META er produceret af KhAg - podcastMadeBy, www.KhAg.dk

Har du brug for hjælp til en podcast produktion, kontakt: Anders Guldberg >> anders@khag.dk , tlf. 42952035
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu