#EdheTi RADIOIMMAGINARIA
RADIOIMMAGINARIA
Subscribe
Radioimmaginaria Edhe Ti Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës. Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec. Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë. Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë 2012-2021(C) Radioimmaginaria
#EdheTi RADIOIMMAGINARIA
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu