Work in Progress
Work in Progress
Dec 28, 2018
Dé werktrends van 2019 - Met arbeids- en organisatiepsycholoog Mirjam Baars
Play • 28 min

Work in Progress is dé podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei. Presentatie: Maaike Bos en Jan Meijroos.

Smoothie Monday in de werkkantine. Education Friday met een pitch aan het eind van de dag. En elke maand een wandelend talentontwikkelgesprek met de baas. Waar gaat het heen op de werkvloer in 2019?

In de nieuwe podcast nemen we de opvallendste nieuwe werktrends met je door. Dat doen we samen met directeur Mirjam Baars van onderzoeksbureau SatisAction, dat het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling 2018 deed onder ruim zestig organisaties.

Het meest opvallend: veel van de opvallende trends draaien om ontwikkeling. Want in onzekere tijden van flexibilisering is een up-to-date arbeidsmarktwaarde de nieuwe veiligheid. Let wel op: bewaak je grenzen. Die pizza-sessie met interessante spreker na werktijd kun je heus ook wel eens afzeggen.

Benieuwd wat je in 2019 te wachten staat op de werkvloer? Mirjam Baars praat je graag even bij, luister nu naar de podcast.

Support the show: https://www.intermediair.nl/account/login?login_type=direct

See omnystudio.com/listener for privacy information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu