Woeste Meuk - Martin Koolhoven
Play • 1 hr 12 min

Filmregisseur Martin Koolhoven weet veel van veel. En daar praat hij graag over, met heel veel woordjes. Net iets voor Woeste Meuk dus. Wij wandelden met Martin naar de plek waar een epische filmscène werd opgenomen.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Gothrecht
Gothrecht
NPO Radio 1 / VPRO
Aflevering 6: uw wil heeft geschiede!
Brinta verzint een plan en de twee verliefde stelletjes, de ene menselijk, de ander machinaal, ontkomen gezamenlijk. Het enige wat ze nog moeten passeren onderweg naar hun vrijheid is het Cafetarium, waar het zombieleger van borderline demonische Dries hen op wacht en waar vervolgens ook nog het Management-Leger van de Directrice ten tonele verschijnt. Een epische eindstrijd volgt en het is bijna einde verhaal voor Brinta en Liya. Maar dan komen de Archiefmedewerkers, samen met een enorme hoeveelheid bluswater, uit het systeemplafond gedonderd. Brinta kruipt snel op de koffieautomaat en laat het kopieerapparaat zich over de balustrade vallen met zijn stekker nog net in het stopcontact daarmee alle nog overlevende naarlingen elektrocuterend. ‘Ik deed het voor jou mijn liefste’ zegt hij met zijn laatste kopieerapparaat-adem tegen de Japanse Koffieautomaat. Brinta en Liya en Japanse Koffieautomaat rossen dwars door de gesloten glazen nooddeur heen naar buiten, richting de ondergaande zon. Cast: Pepijn Lanen- de Verteller/ Achmed Akkabi-Dries/ Georgina Verbaan-Brinta/ Zoë Sabajo-Liya/ Pierre Bokma-het Kopieerapparaat/ Herman Koch-Archief Oudste/ Annet Malherbe – de Directrice/ Muzikale werken afl. 6 Gevangen in Gothrecht, Lees eens een boek Commercial , De Fak weg van Hier. Muzikale werken in de serie: Faberyayo & Stippenlift Tekst en Compositie door: Pepijn Lanen & Hugo van de Poel Productie & Mix door: Hugo van de Poel Mastering door: Marco Spaventi Score muziek in de serie door: Betonkust Compositie, productie en mix door: Betonkust Commercials door: Faberyayo & Stippenlift Geschreven door en in regie van: Pepijn Lanen, met ononderbroken toewijding van Kees Kroot die ook de Editor van het geheel is. Deze serie is geproduceerd door Marijke van der Molen van Palentino Media voor de VPRO. De totstandkoming van Gothrecht was onmogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het NPO-fonds.
34 min
Een Podcast over Media
Een Podcast over Media
Alexander Klöpping & Ernst-Jan Pfauth
S06E02 – Ben jij een tijdsmiljardair?
Iedereen weet natúúrlijk dat het ‘de maand van de decentralisatie’ is. Daarom bespreken we de online verbanning van Donald Trump, de Whatsapp-exodus en waarom we allemaal weer onze eigen homepage gaan hosten. Oh, en Alexander kondigt en passant zijn aanstaand premierschap aan. Ben jij klaar voor het kabinet Klöpping? ❣️ Dankzij onze bijna 500 vrienden van de show kunnen we post-pandemie een heel mooi vriendenevenement organiseren. Wil jij daar ook bij zijn? Word voor 3 euro per maand vriend van de show en we verwelkomen je ook nog eens persoonlijk in de volgende uitzending. Shownotes 🕰 Time Billionaires:  Een investeerdersblik om naar tijd te kijken in The Pomp Letter nieuwsbrief Gesprek Graham Duncan en Tim Ferris time billionaires op 1h26min Tim Urban’s Life calendar | a 90 year lifespan in weeks  Ons gesprek over onafhankelijkheid met mediacriticus Madeleijn van den Nieuwenhuizen 🚨 De Maand van de Decentralisatie  The Pomp Letter Nieuwsbrief | Decentralisation is a Necessity Now Marathon interview met Kees de Koning  De In Vorm podcast over Radiovormgeving 👋 De verbanning van Donald Trump op het Internet  Gesprek tussen Ben Thompson & John Gruber De Blog fuckdiestudieschuld Het artikel van Eli Dourado over technologie in de 2020’s 🇳🇱 Premier Klöpping  Een beetje zoals Johan Fretz 💰Het Businessmodel van de Podcast De Jong Beleggen Podcast Nuzzel een nieuwsbrief op basis van meest gedeelde links
1 hr 12 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu