Stijlcast
Stijlcast
Mar 9, 2023
Fotostylist Sharon Roest: 'Het moet kloppen én schuren'
Play • 33 min

Na een mooie werkzame periode in de evenementen branche maakte Sharon Roest een carrière switch naar interieur stylist. De laatste jaren schuift haar werk meer op naar fotostyling en maakt commerciële interieur opdrachten en reportages (binnenkijkers) voor woonbladen. Onlangs opende Roest haar eigen lichtstudio die gehuurd kan worden door derden en waarin zijzelf heel graag werkt. 

De lichtstudio is een open ruimte en een serre waar prachtig daglicht centraal staat. De charme van een oude villa uit 1916, gecombineerd met moderne en vintage meubels en kunst. In de podcast vertelt Roest dat interieur vooral draait dat het beeld klopt maar dat het ook mag schuren. Die twee woorden zijn de rode draad van het gesprek dat uiteindelijk tot hilariteit leidt.

Over wie en wat heeft Sharon gesproken: Het geweven doek boven de gestreepte tafel is van Blocbirds geproduceerd door de Dutch Brand Company, het blauwe bankje van hard foam is van designer Jens van Deursen zie de foto's van Caroline Martinot met wie zij graag samenwerkt en over de kunst van Anneke van Lee en Studio Tjimkje. 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu