Stijlcast
Stijlcast
Jan 17, 2023
Interieur event Destination Design: Nóg groter dan vorig jaar
Play • 27 min

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar van Destination Design komt ook dit jaar het interieur event terug. 49 merken uitgenodigd om in het prachtige iconische Klokgebouw in Eindhoven zichzelf te laten zien.

Het idee ontstond vorig jaar toen een van de belangrijkste beurzen op het gebied van interieurs binnen de meubelindustrie niet doorging. Ook in 2023 zal de beurs in Keulen niet doorgaan. Destination Design is een initiatief van 42 Nederlandse en internationale designmerken. Twee van die merken Leolux en Label van den Berg organiseren Destination Design.

Op 22, 23 en 24 januari 2023 zijn onder andere te zien: Leolux, Label van den Berg, Artifort, Weibelweibel, Pode, Montis, QLiv, Rolf Benz, Perletta, Metaform, Pilat&Pilat, Molinari Design, Évidence, Ijcoon en De Sede.

In de podcast praat host Marjolein Dekkers met een van de organisatoren Hans Filippini Director marketing en sales bij Leolux en Hoofdredacteur Evelien Reich van Elle Decoration. Zij vertellen over het gemis van beurzen om materialen en meubels in het écht te zien en wat je kunt verwachten op deze beurs. Dit nieuwe Nederlands Interieur event is vooral gericht op retailers, architecten, ontwerpers, stylisten en andere interieur professionals. Een bezoek aan Destination Design is een goed begin van het nieuwe (beurs-) jaar!

See omnystudio.com/listener for privacy information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu