F1 Spoiler Alert
F1 Spoiler Alert
Nov 30, 2020
#111 GP van Bahrein: De engel op de halo
Play • 1 hr 19 min

Het was even schrikken voor iedere #F1 liefhebber dit weekend, maar gelukkig wist Romain Grosjean slechts lichtgewond weg te lopen van een bijzonder zware crash. Daarna moesten er nog 56 rondjes worden gereden op het circuit van Bahrein.

Die race was niet voor iedereen meer even spannend. De wereldkampioen is bekend, de nummers 2 en 3 kunnen nog stuivertje wisselen en na zo'n klapper in de eerste ronde staat eigenlijk alles in een ander perspectief. Toch was er nog genoeg spektakel te beleven, met name achter de top 2. Daar lieten Sergio Perez, Lando Norris en met name Carlos Sainz & Pierre Gasly hele toffe dingen zien.

Al met al: genoeg te bespreken! Luister nu mee naar de review van de #BahrainGP!

Telegraaf Formule 1 podcast
Telegraaf Formule 1 podcast
De Telegraaf
‘Dit was het mooiste Formule 1-seizoen in jaren’
In de nieuwe Formule 1-podcast bespreken voormalig coureur Christijan Albers en onze verslaggever Erik van Haren de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Uiteraard gaat het in de podcast over de teruggeschroefde Mercedes-motor en het toneelstukje van Lewis Hamilton na afloop van de race, waarin de zevenvoudig wereldkampioen Red Bull de hemel in prees. Albers spreekt van een marketingcampagne: „Mercedes wil dit seizoen op de valreep meer schwung geven door een Red Bull ook een keer te laten winnen. Vervolgens kunnen ze zeggen dat ze de hele winter keihard hebben gewerkt om in het nieuwe seizoen weer vooraan te staan.” Ook komt de safety car uitgebreid aan bod, die op het toneel verscheen na de uitvalbeurt van Sergio Pérez. Volgens Albers kreeg de safety car het voor elkaar ’om de saaiste race van het seizoen volledig te verkloten.’ Van Haren: „Iedereen reed daarna door op de hardste band. Het werd meer managen dan racen.” Tot slot blikken Albers en Van Haren terug op ’het mooiste seizoen ooit’ en werpen ze vast een blik vooruit op 2021. Is Mercedes volgend jaar opnieuw heer en meester of zijn de andere teams in staat om een auto te ontwikkelen die is opgewassen tegen het team van Hamilton? Albers is enthousiast: „Nu begint de Formule 1 eigenlijk pas. Het grootste deel van het budget wordt de komende drie maanden uitgegeven voor het bouwen van een nieuwe auto.”
50 min
Gamekings
Gamekings
Gamekings
EvdWL over MSI @ CES, Lucasfilm Games en CD Projekt Red
Mensen, we hebben met zijn opnieuw een week overleefd. En dus is de vrijdag daar. En dat betekent natuurlijk twee dingen. 1. Het is bijna weekend, en 2. het is tijd voor een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Koos en Jelle zitten klaar om de allerbelangrijkste gebeurtenissen van de week te bespreken. Zo hebben zij het deze week over de presentatie van MSI op CES, Lucasfilm Games, CD Projekt Red en vele andere topics. MSI pakt uit tijdens de CES Deze week was de CES 2021. Vooral online en voor een klein aantal journalisten ter plekke. Natuurlijk was de partner van EvdW Live, MSI,  hier ook aanwezig. De PC-brand pakte flink uit met behoorlijk veel nieuwe producten. Zo hebben zij het gehad over de GS66 Stealth, GP66 & GP76 Leopard, Stealth 15M en de GE76 Raider Tiamat Dragon Edition. En ja, ook met de 3080 aan boord. Koos neemt deze producten in deze editie van EvdW Live even door. Wie weet zit er nog wat voor Jelle en jullie bij. Een nieuw begin voor Star Wars: Lucasfilm Games Ook was deze week het einde van de (tijdelijke) stilte rond de game-industrie. Na een paar weken lang bijna geen interessante nieuwtjes te hebben gekregen, is het deze week echt los gegaan. Zo hebben we officieel kennis mogen maken met Lucasfilm Games en is er een nieuwe Star Wars game aangekondigd die gemaakt gaat worden door niemand minder dan Ubisoft. Het betreft Ubisoft Massive, de developer achter The Division 2. Zij werken aan een open-world Star Wars game. Maar dat is niet het enige nieuws rond Star Wars. Zo heeft Jedi: Fallen Order een next-gen patch ontvangen en is Battlefront 2 tijdelijk gratis op de Epic Games Store. Koos zijn week dus. Toch? Verder heeft CD Projekt Red een video naar buiten gebracht waarin mede-oprichter Marcin Iwinski zijn excuses aanbied voor de huidige staat van Cyberpunk 2077. We hebben ook een (uitgelekte) datum voor Mass Effect Legendary Edition ontvangen. Kortom, genoeg onderwerpen om eens lekker anderhalf uur over te ouwehoeren. Fijn weekend alvast en stay safe!
1 hr 16 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu