#102 Maak van je Idee een Succes | Hoe word je een Succesvol Ondernemer |
Play • 1 hr 3 min

Omdat je naar onze podcast luistert, hebben we iets voor je. Meedoen met ons nieuwe Your Roadmap programma 2022 voor maar 50% van de prijs én je krijgt ook nog een tweede account gratis! Dus met 2 personen meedoen en maar 1 betalen. Niet dat we je iets willen verkopen, maar dit programma wordt zo goed... mis het niet. Check de link en gebruik deze tijdelijke korting: https://bit.ly/P-Your-Roadmap

Deze podcast is écht een must voor elke ondernemer die wil beginnen, net een tijdje onderweg is, of van plan is om echt een global succes te worden. Van idee tot start-up en daarna je onderneming laten groeien tot een wereldwijd succesvol bedrijf. Julian Jagtenberg was begin 20, student aan de TU Delft en hij had een idee: een slaaprobot voor mensen die moeilijk konden slapen. Wat een briljant verhaal!

Begonnen met niets anders dan een goed idee. En nu een serieus bedrijf met een miljoenen investering om door te groeien, want het idee en dit bedrijf heeft in potentie een grote toekomst. De missie is een probleem oplossen voor 100 miljoen mensen die moeite hebben met slecht slapen.

Julian vertelt het proces van het begin tot aan vandaag. Over de tegenslagen, wat er niet makkelijk was, wat er nodig was en hoe zij dit hebben gedaan.
Check hier de slaaprobot en meer over Julian Jagtenberg: https://somnox.com

Een podcast vol met waardevolle, praktische tips!

Komende week organiseert Mastermind Academy het Maximum Potential Business Seminar. Met geweldige gastsprekers: Willem Middelkoop, Patrick de Zeeuw, Alco van de Bree en Richard de Leth. We gaan heel veel interessante info met je delen. Over de toestand in de financiële wereld, wat gaat er gebeuren met de economie en de euro? Wat kan je doen om je business een boost te geven en ook je persoonlijke leven leuker te maken. Check de website voor alle info. Dit is écht een top seminar waar je bij wilt zijn.  Wil je gebruik maken van 200 euro korting? Stuur mij dan een pb via mijn social media kanalen of mail naar contact@michaelpilarczyk.nl 

Kijk nu  op deze pagina. Je kan ook de video bekijken.
Ik weet zeker dat ik je ergens mee kan helpen, privé, zakelijk, financieel.
In elk geval met je mindset en je mooiste leven.
Klik nu even op deze link en lees alles over mijn nieuwe programma.

YOUR ROADMAP To Success & Happiness
> https://www.michaelpilarczyk.nl/your-roadmap/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu