NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Dec 23, 2018
#42 - Carl Christian Lein Størmer | There's Always Next Season
Play • 2 hr 27 min

Carl Christian er filmregissør, musiker, lege og PhD. Nå er han brennaktuell med snowboard-dokumentaren There's Always Next Season som har tatt han ti(!) år å lage. Det er ikke rart etter som han aldri hadde tatt i et kamera før han begynte å lage filmen. Ikke bare laget han hele soundtracket selv, men underveis bestemte han seg for å lage to filmer; en dokumentar og en snowboardfilm. Jeg har snakket om Carl Christian og filmen flere gangen i podcasten, og nå fikk jeg endelig satt meg ned med han. Det er bare å bøye seg i hatten for hva han har fått til.

I Carl Christians ånd er denne episoden 100% reklame,- intro,- og Patreon-fri. Enjoy!

Relevante lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?

1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu