NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Nov 3, 2018
#35 - Når du løper så langt at underlivet blir et kjøttsår | Del 3/3 av doku-serien om FKT-en til Galdhøpiggen
Play • 1 hr 50 min

🏃‍⛰🏆🌲🍔
Det har nå gått tre måneder siden Johannes Rummelhoff løp fra Operataket i Oslo til Galdhøpiggen på rekordraske 104 timer. Denne innspillingen ble gjort tre uker etter at bragden ble gjennomført. Det var akkurat lenge nok etter ekspedisjonen til at helten klarte å reflektere over hva han hadde gjennomført.

Mye har skjedd på tre måneder, og på slutten av episoden røper vi hans neste crazy løpeprosjekt.

Forresten, det er veldig kult at du leser show notes. Jeg vet at de fleste bare trykker på "play" og hører på podcasten. Men la meg takke deg personlig for at du tar deg tid til å lese denne teksten her. Shout out til deg!


Lenker 🔗

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu