NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Aug 2, 2018
Sti-podden #3 - Blazing terreng-ultra-geekdown med Hornindal Rundt-vinner Askild Vatnbakk Larsen
Play • 2 hr 33 min

Askild er tidligere elite-syklist som nå har gjort stor suksess med ultraløping. Han har nettopp gjort seg ferdig med en løperelatert master på NIH, og han vant nettopp Norges toughest mountain” race Hornindal Rundt 75km. 

Vi snakket bl.a. om hva som kreves for å vinne et race som Hornindal Rundt. I tillegg ringte vi Petter Strøm som skal løpe Tromsdalstinden Skyrace på lørdag. Han har vært fotballspiller og har de siste 6mnd trent mot dette racet. ..og seff snakker vi om mye mye mye mer. 

Aktuelle lenker:

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu