NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Jul 31, 2018
#26 - En alternativ episode med Camilla Elise
Play • 2 hr 6 min

Camilla Elise er et menneske med ett bein på jorda og ett i det metafysiske. Hun har spankulert i “det alternative” og gjort noen heftige dypdykk de siste 10-15 årene, og hun har vel i bunn og grunn en phd i alternativisme, spør du meg. Hun er også tilfeldigvis min eks-kjæreste, og dette var første gang vi offisielt møttes siden det ble slutt for 5-6 år siden. Vi pratet hovedsakelig om ayahuasca og spiritualisme, men touchet også inn på løping og paralleller mellom spiritualisme og ultraløping. 

Aktuelle lenker:

En stor takk til alle patrons! Spesielt de som gir litt ekstra; Pål, Tyler, Mathieu, Robert, Bård, Ruben, Remi, Fred, Ole-Anders, Peggy, Marcus, Jørgen, Thor-Erik

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu