NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Jul 9, 2018
Sti-podden #1 - Erika & The Blaze Boyz. Ultra munndiaré fra baksetet i en Tesla tur-retur Oslo-Hornindal
Play • 2 hr 34 min

Sti-podden

Dette er første episode i en serie av framtidige episoder som jeg har valgt å kalle "Sti-podden". Alle episoder som handler om stiløping, terreng/ultra-løping vil få denne prefixen i tittelen slik at det blir enklere å finne fram i arkivet i framtiden. 

Dagens episode:

Fem ultraløpere fra løpe-crewet Sky Blazers i en Tesla på vei tur-retur Oslo-Hornindal helga 6.-8. juli. Alle, bortsett fra programlederen løp Hornindal Rundt lørdag 7. juli. Første halvdel ble recordet til, og den andre halvdelen ble recordet fra Hornindal.

Folk:

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu