NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Jul 2, 2018
#22 - La oss snakke om Strava. Paneldebatt med Sky Blazers og intervju med Ainhoa Ostolaza
Play • 1 hr 43 min

Strava-debatten på Lofthus

Lørdag 23. juni 2018 samlet det seg 12stk ultraløpere rundt en storskjerm på Lofthus i Oslo for å følge årets store begivenhet, nemlig ultraløpet Western States Endurance Run. Dette er et race som vinneren, Jim Walmsley, brukte 14.5 timer til å fullføre. Racet er 160km langt, det har ca 5000 høydemeter og i år var det over 40 varmegrader i skyggen.Etter som dette er et race uten video-live-dekning måtte vi ta til takke med å stirre på en twitter feed, følge emneknagger i sosiale medier og fylle dødtid mellom tweets'a med å se dokumentar-filmer og andre videoer fra foregående år. Med så mye dødtid, hvorfor ikke dra fram mikrofonen og ha en paneldebatt om et tema som har vist seg å være veldig ømt og kjært for mange - nemlig Strava. 

Er det en bra greie? Blir du motivert av det? Eller er det rett og slett bare en stressfaktor? 

Personer i paneldebatten:

Ainhoa Ostolaza

Andre saker

Sjekk forresten også ut Billy Yang's podcast/intervju med Mark Gainey, CEO/grüder av Strava her: http://billyyangpodcast.libsyn.com/mark-gainey-byp-004

Jeg har kontektet Mark for å muligens gjøre et intervju, men har ikke fått noen respons. Enda. 

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu