NÅ ER DET ALVOR
NÅ ER DET ALVOR
Oct 22, 2020
#112 - Leif-Harry Hansen | Skøyteeventyret
Play • 1 hr 53 min

Leif-Harry Hansen (76) har 10 aldersbestemte verdensrekorder på hurtigløp skøyter. Han har vært i verdenstoppen siden 1996 og sitter inne med enormt mye kunnskap om helse, trening, hva som skal til for å prestere når det gjelder som mest, og sist men ikke minst historien til idretten han har dyrket og elsket i over 60 år. 

Leif-Harry er fort tiden aktuell med boka "Skøyte-eventyret – God - bedre - best... når det gjelder som mest!". Avisa Nordlys beskriver boka slik:

"Boka er skrevet gjennom opplevelser og erfaringer i løpet av 60 år med skøytesporten, fra barne- og ungdomsår med skøyteidoler og drømmer, til voksenliv og VM-medaljer og rekorder som veteranløper, i tillegg til en rekke idrettspolitiske verv og posisjoner, både lokalt og nasjonalt."

Denne episoden ble spilt hjemme hos Leif Harry på Templarheimen i Tromsø en våt høstdag 2020.

Bruce
Ble du gira på Bruce? Sjekk ut sentrene deres, last ned appen og skriv NEDA i chat-feltet i appen, så får du 50% avslag første måned. Link: https://www.bruce.app/nb

Patreon
Om du ble gira på å høre mer av NEDA kan du klikke deg inn på Patreon og melde deg opp på Mest Bang For The Buck.  Enkelt og greit.

Vipps
Er du ikke gira på abonnement-løsningen? Vipps en hundrings til 92841558 og merk det med #NEDA, så sender jeg deg en episode.

Kontakt:

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu