Afl. 03: Netherlands Commercial Court
Play • 28 min

DATUM OPNAME: 08 februari 2019. De Netherlands Commercial Court (NCC) is op 1 januari 2019 van start gegaan. Het alternatief voor grote internationale handelsgeschillen. De NCC behandelt zaken standaard in het Engels en doet in het Engels uitspraak.

In deze aflevering van AboutLaw spreken wij met Christoph Jeloschek, advocaat en partner bij Kennedy Van der Laan over deze bijzondere kamer van de Amsterdamse rechtbank.

Goed om te lezen: “Netherlands Commercial Court”: Wanneer komt het alternatief voor grote internationale handelsgeschillen eindelijk? Auteur: Christoph Jeloschek, Kennedy Van der Laan.
Bron: OpenRecht.nl / Bedrijfsjuridische berichten, Bb 2017/70, Wolters Kluwer

Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren. 

Het bericht Afl. 03: Netherlands Commercial Court verscheen eerst op AboutLaw.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu