Szertár
Szertár
Aug 18, 2020
CLXXXVII. Egy vihar margójára
Play episode · 27 min
A Viharvadászok Egyesületének elnökével, Komjáti Kornéllal beszélgettünk és egy olyan történetről is beszámolunk, ami megmutatja, mennyire kell komolyan venni a viharokat.

Az egyesület honlapja:
https://bit.ly/2Q3dBqO

Köszönöm, ha jelképesen előfizetsz a Szertár tartalmakra:
bit.ly/szertarpatreon

Kövesd a Szertárt...
...YouTube-on: bit.ly/szertar_yt
...Facebookon: bit.ly/szertar_fb
...Instagramon: bit.ly/szertar_ig
Vagy itt a...
...Twitterem: bit.ly/rblc_tw
20 perccel a jövőbe
20 perccel a jövőbe
Kaszt.hu
129: Mint Connor bikáé
IDSPISPOPD föl föl le le balra jobbra balra jobbra B A, jobban mondva B 7: videojátékok. Jegyzetek A miénknél sokkal gémingebb podcast: Checkpoint (https://iddqd.blog.hu/tags/checkpoint) High Score (https://en.wikipedia.org/wiki/High_Score_(TV_series)) Flashjáték-történelem (http://www.flashgamehistory.com) NOM, a koreai ős-mobilplatformer (https://www.youtube.com/watch?v=_1mpo7SnrCw) Szabadulószobák (http://www.theotaku.com/worlds/kinodiaries/view/122787/escape-the-room_games%3A_a_history,_a_catalogue,_and_an_explanation/) Minecraft-birkákon fut a Doom (https://www.pcgamer.com/heres-doom-running-on-some-minecraft-sheep-sort-of/) Fluid play (https://nlc.hu/eletmod/20201010/fluid-play-jatek-pszichologia-lego-okostelefon-tablagep/) Lego Mario (https://nlc.hu/szabadido/20200621/lego-super-mario-keszlet-bemutato-megjelenes-datum/) Mario Kart Live: Home Circuit (https://kotaku.com/mario-kart-live-home-circuit-the-kotaku-review-1845365233), videó cicával (https://www.youtube.com/watch?v=vnT2yJlzeFk) Szeizmikus hullámokkal értjük meg az érintést a VR-hez (https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/virtual-reality-simulation-vr-touch-b986186.html) Előzzük meg a VR-tengeribetegséget (https://www.thegamer.com/vr-cybersickness-nausea-study-predict/) Esport-operatőrök (https://www.nbcnews.com/tech/video-games/do-esports-have-camera-operators-sort-they-get-yelled-more-n1236201) Google Stadia (https://stadia.google.com/) A Sony letarolja a konzolpiacot (?) (https://hu.ign.com/playstation-5/62394/news/egy-elemzoceg-szerint-annyi-ps5-ot-fognak-eladni-hogy-a-sony-azzal-orokre-megnyeri-a-konzolhaborut) A Microsoft sem marad veszteg (https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-17-bethesda-games-dont-have-to-launch-on-playstation-for-microsofts-usd7-5bn-deal-to-pay-off-xbox-boss-insists) Fallout-tévésorozat az Amazonon (https://editorial.rottentomatoes.com/article/everything-we-know-about-amazons-fallout-tv-series/) Hírlevelünk is van bizony (http://eepurl.com/g7Bfd1)
1 hr 17 min
Az Utazási Podcast
Az Utazási Podcast
Mátai András
Életem kalandja egy lélekvesztőn az Atlanti-óceánon át
Ferenczi Zsolt (becenevén Rocky) élete a hajózás. Imád mindent, ami hozzá kapcsolódik. Nagyon sokáig viszont csak álmodozott róla, míg egy szép nap szembejött vele a nagy lehetőség, egy munka: hazahozni egy vitorláshajót a Karib-tengerről. A sokak által őrültnek titulált küldetéstől még az sem tudta eltántorítani, hogy addigi vitorlás tapasztalata egyenlő volt a nullával. Rockynak csak egy dolog lebegett a szeme előtt, hogy végre hajóra szállhat. A lehetőségre gondolkodás nélkül igent mondott. A kalandvágy felülírt mindent. Még akkor is, amikor egyre több lett az intő jel... Ahogy minden valamire való kalóztörténet, Rocky története is egy hajóval kezdődik. A többi pedig - ahogy mondani szokták - már történelem. --------------------------------------Képek a sztorikhoz ➤ fotók a hajóról és legénységről ➤ a vihar képei ➤ kedvenc Trash Art alkotásomAZTAKESERVIT ➤ weblap ➤ facebook oldal ➤ PET Kupa -------------------------------------- Az Utazási Podcast partnere az Utazóbázis ➤ Utazás Európában ➤ Utazás a nagyvilágban, Európán túl -------------------------------------- Az Utazási Podcast-et követheted Instagramon és Facebookon. A műsort készítette és vezette: Mátai András Zene: 2CELLOS - Pirates of the Caribbean & Dropkick Murphys - I'm shipping up to Boston --------------------------------------
1 hr 18 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu