Ostan Asuntoja Podcast
4. Sosiaalinen media tuo puolet toimeksiannoista - Roni Arvonen
Jul 19, 2018 · 1 hr
Play episode

Käymme alkuun Ronin kanssa 20 minuuttia keskustelua sosiaalisesta mediasta, joka kannattaa ehdottomasti kuunnella. Lisäksi puhumme kiinteistönvälittämisestä ja asuntosijoittamisesta. 

Podcastissa mainitut tiedon ja opiskelun lähteet:

Gary Keller, Jay Papasan - The One Thing; Ad Libris Pokkari, Adlibris Sidottu, Amazon Kirja, Audible, Kindle *

Hal Elrod - The Miracle Morning; Adlibris Pokkari, Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja

Hal Elrod - Aamun Ihme; Adlibris Nidottu

Blogikirjoitus: Tarina hurjasta arviokäynnistä

BiggerPockets Podcast

Robert Kiyosakin kirjat, Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Adlibris E-Kirja, Amazon Pokkari, Audible * (suomenkieliseen löysin vain "kirja ei tilattavissa" -linkkejä)

Roni Arvonen nettisivut, jossa Blogi, Twitter, LinkedIn, Facebook

Ostan Asuntoja Podcastia voi tilata, ladata ja kuunnella Apple Podcastsin, SoundCloudin, Spotifyn, Stitcherin ja Google Podcastsin kautta.

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä alkaen 500 euron palkkiolla, johon sisältyy ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Tarjolla on myös “avaimet käteen” vuokra-asunnon hallinnointipalvelua 35 euron kuukausihinnalla Tampereella ja sen lähialueilla. Näin voit ulkoistaa sijoitusasuntosi vuokraustoiminnan kokonaisuudessaan. Lisätietoa asuntopehtoori.fi

Asuntopehtoorin Blogista: Miten kasvaa asuntosijoittajana?

* Adlibris- tai Amazon -linkkien kautta paperi- tai e-kirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman "Ostan Asuntoja" -sisällöntuotantoa.

 

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu